Har du fyra miljoner på fickan?

Då kan du bli stolt ägare till den här fina hästen! Den är GP-utbildad och elva år gammal. Den är säkert värt det, för den som kan betala.

 

Ja jösses vad pengar det KAN ligga i en häst. VI andra dödliga rör oss med helt andra siffror och har hästarna mer som en stor kostnadspost (vilket man garanterat skulle få med en sådan här häst också, då det är svårt att förvalta det värdet över tid – hästarna blir ju äldre). Men så får vi lägga ner lite jobb själva också för att komma en tiondel så långt. Men roligt har vi! Och den som får tag på denna fina häst kan verkligen snacka om att få en läromästare .

Det här får mig att påminnas om att många som inte håller på med hästar frågar vad en häst kostar. Som en bil, säger jag. Det beror helt och hållet på kvalisort och modell och de värsta kan bara proffsen köra. Eller som en tavla. Det handlar om vad man vill betala för en häst.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s