Stephanie Holmén – tjejen med stort R

Stort R för Ryttare av världsklass! För du har väl inte missat Stephanie och Sparvens segertåg i Europa just nu! Elev till Peder och Lisen, på en av deras hästar – Bytterfly Flips dotter Sparven, vann hon stort i helgen. Och på vilket sätt. Här kan vi snacka balans, tillit och ridning med säte. WOW. Vi bugar och bockar för att vi i Sverige  fått en ny världsryttare att verkligen stoltsera med på ridbanorna, en ryttare som sätter standarden för bra ridning.

 

Mer om Stephanie står på http://www.hippson.se – de på redaktionen där verkar lika lyckliga som jag över denna otroligt skickliga ryttarinna.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s