Ny häst?

Så står jag här och funderar och planerar för att köpa en ny häst. Egentligen trodde jag att jag köpt den sista i mitt liv när jag köpte en i höstas, men så ville inte ödet. Så lugnt och härligt skulle jag inte ha det. Hon var allt jag önskade i en häst, och så blev det som det blev. Och jag får sitta och titta på annons efter annons.

För att göra livet lite enklare har jag också lagt ut en egen annons. Den blev nog mer som en kontaktannons. Jag vet ju vad jag söker, men behöver också hitta en häst som har det lilla extra. Kanske inte för dig. Men för mig. En häst att bli kär i, och ha i resten av livet.

Det är allt annat än lätt att hitta en häst. Det finns massor med söta, fina, gulliga och trevliga hästar där ute – annonserna strömmar fram dag efter dag. Det är svårt att veta vad som är bra och vad so är inte, då annonsörerna skriver på så olika sätt. En bra häst kan ha en eländig annons och tvärtom. Ja det är ett klureri. Min fördel är mitt nätverk. Jag hittar numera de flesta hästar den vägen.  Så nästa vecka bär det av till att kika på en häst jag fått ny om. Jag hoppas det klickar. Tills dess ska det tränas med de hästar vi har på gården. De är pigga, glada och snön har överlevt, även om det är knappt. Med 7 grader varmt en dag och flera plus två dagar till är jag glad att vi hade så mycket snö att ta av. Nu får det frysa till och bli lite snö ett tag till, innan våren kommer.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s