Nervös kontroll från lst

Jaha – jag har haft stall i 20 år och aldrig någonsin har en planerad länsstyrelseinspektion skett på min gård. Kanske beror det på att jag flyttat ett par gånger under årens lopp, men jag har varit 8 år, 6 år och nu senast 5 år på respektive stall så det är ju inte jätteofta jag flyttar. Nåväl- i veckan var det i alla fall dags.

Det vart en nervös morgon och till slut dök det upp en dam som skulle kika på mina hästar, och kolla in hur allt var. Under dessa timmar i väntan inser jag varför jag är så nervös – dessa djur betyder så mycket för mig att jag faktikst inte riktigt vet vad jag ska göra utan dem.

Men så avlöpte allt precis som jag verligen hoppades – inte en anmärkning, utan ett trevligt samtal med en mycket bra människa. Precis som det ska vara. Så nu kan jag andas igen. Det som är så bra att göra när man jobbar med djur. Det blir så mycket trevligare då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s