5 tankar om “Inspiration om samarbete med hästar

 1. Måste erkänna att jag grät en skvätt jag med…. 🙂
  Bara VILL ha tusentals tunnland att leka med…. särskilt när jag titar ut och ser all sörja i mina just nu sorgliga ursäkter till hagar. Jag funderar mycket på ”rätten” att hålla hästar, särskilt när det gäller hästar i staden, som ofta är så långt ifrån det här som det går att komma.

  Men vilken tid de måste spendera med hästarna för att åstadkomma vad de gör i form av samarbete!
  Jobbar du med massage??? Var någonstans?

  • Ja, jag jobbar med massage utanför Märsta,Arlanda.Har hållit på med det sedan 2005.(Började utbildningen då på Axelsons.)
   En fröjd att läsa din text och tankar ang hästtänk.Dom växer inte på träd.

 2. Gör så gott en kan utifrån de lärdomar hästar har gett mig genom åren!!! 🙂 Det är lite nyttigt med hästar som inte tar ”skit” och vi kan alltid välja hur vi själva ska relatera till när det inte blir som vi tänkt. Jag har haft valet – fajtas eller förstå. Jag är extremt lycklig jag valde det senare….. Hästarna i stallet är tacksamma i alla fall, och jag med. Numera betyder hästar glädje och kunskap, förståelse, potentiell empowerment, själslig hälsa, utveckling och hårt jobb, från att ha betytt något helt annat……. Tänk att det finns så mycket som vi inte ser om vi inte vill…. och tänk vad vi kan se om vi bara ger oss tiden!

  Bloggen var från början en bas för mig att samla spännande sidor och utveckla min egen kunskap och få lite kött på benen om varför jag upplever det jag upplever, när andra ser så annorlunda på saker. Det har blivit en resa i ”heureka” och ”AHA!!!!! – så där är därför jag eller hästen…..” 🙂 Men så många träffar som jag får och feedback som jag får också så har det också blivit något nytt och en viktig pusselbit i mitt liv – att förmedla vad som finns där bakom! Vad vi KAN uppleva om vi bara väljer att se.

  Vissst är studierna i Rennes helt otroliga. Det ska bli så spännande att se vilken kunskap de kan förmedla framöver! De ligger verkligen i framkant, forskarna där.

  Förresten är det ok om jag länkar till din hemsida???? VIll ju boosta och förmedla allt positivt inom hästvärlden! Det gnälls så mycket och jag försöker så gott jag kan att göra tvärtom, använda kraften i inspirationen och i det positiva som trots allt finns.

 3. Självklart!Länka på du bara.
  Jag önskar att tänket utvecklas vidare och lite snabbare än vad det gjort genom åren.Tänker man efter så är det egentligen vansinne hur man behandlar,stallar in och fodrar hästar.Men det verkar vara en lång väg att gå för att få alla att förstå,även dom som inte vill.Såg ett klipp på SvD-bladets hemsida då en ”duktig” dressyryttare red sin häst.Fick ont i magen.Han galopperade runt med en tunga som var blå och hängde ut,gick bakom hand för att komma undan-men han krökte ju på nacken!(det verkar vara det som är huvudsaken)
  Förstår vi inte bättre???
  Keep up the good work!

  Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s