Ridläger och Helgläger planeras

Det har blivit en hel del planeringsarbete den senaste tiden. Förutom att skriva i den här bloggen spenderar jag många timmar i stallet och på ridbanor som tränare – båda delarna tar en stor tid i anspråk och då gäller det att ha koll på veckor, dagar och timmar.

Den allra mesta tiden går åt till att verka på min egen gård Lövslätten i Skinnskatteberg, Västmanland. Här bor vi prima men bara ett par timmar drygt från storstäderna Stockholm och Uppsala, timmen och en halv från Örebro, Västerås och Falun och mitt i lugnaste skogsområdet. En stor del av verksamheten handlar om läger. Vi tar emot elever under helger nästan hela året om och på sommaren har vi ett antal lite längre läger- både för ungdomar och vuxna – de flesta för vuxna faktiskt.

I år är vi extra på när det gäller ridläger och hästläger här på gården. Det beror på att vi vill kunna få plats med alla de som verkligen vill vara med och de som vill komma helt egna helger som de bokar själva. Det har blivit många återbesök av gäster och vi utvecklas tillsammans – det är en gåva att få jobba på det här sättet. Sedan finns det lite andra planer som mest sker under helger också, och samtidigt vill jag hinna ha de där sociala helgerna också – där jag inte jobbar (även om våra läger är det roligaste jag vet!).

I år har vi laddat särskilt mycket också! VI har numera pool och relaxavdelning, ett kök till är snart en realitet och hästarna är bättre och fler än någonsin! Jag ser verkligen fram emot att det ska bli full rulle, vilket är snart. Bara om ett par veckor drar vi igång för fullt igen och det mitt i vintern. Innan dess ska hästarna hinna få lite massage, trimmas lite extra i snön och vi ska hinna planera än lite till – för det finns att göra på en hästgård. Oavsett om det finns gäster på gården eller inte.

Är du nyfiken på vår lägerverksamhet? Kika då in vår verksamhetshemsida: http://www.losatyglar.se. Under fliken på gång hittar du lägerschemat. Under de andra flikarna finns massor med bra-att-ha-info om oss och hur vi resonerar och jobbar. Och har du frågor eller funderingar är det bara att skicka ett mail – eller kommentera här om det känns enklare.

Välkommen säger vi till 2017 års supersäsong här på Lösa Tyglar!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s