Trilla av rätt!

Hittade en kul och mycket givande film om hur man ska trilla av på Hippson, skapad av Horse and Hound! Själv hamnar jag ofta på fötterna, men det här är verkligen så här det ska vara. Rulla iväg som en köttbulle – dra in armar och huvud och rulla iväg. Då slipper en kroppsdel ta hela smällen och risken att hästen kommer farande över ryttaren minskar betydligt. Tack hippson och horse and hound för detta! Det sägs ju att en ryttare inte kan kalla sig ryttare innan han eller hon trillat av hundra gånger. Så det blir till att öva framöver, frivilligt eller inte… 🙂

Länken hittar du här!

Annons

2 tankar om “Trilla av rätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s