En ding ding värld….

Har ni läst om åsnan som fick åka fallskärm bakom en båt i Ryssland. Ett PR-jippo som inte precis blev så lyckat som det var tänkt. Barnen på stranden lär ha gråtit och själv kan jag nog inte skriva vad jag hade gjort om jag sett det hända….. Men så var det tydligen fler som kände som jag. Plågeriet polisanmäldes och inte nog med det. Nu har The Sun, en engelsk blaska, beslutat att köpa åsnan. Så den är på väg till ett lyxliv i England. Kul att se att folk reagerar. Men min tanke går nog mest till alla andra djur som inte åker fallskärm på videosnuttar runt om i världen, men som ändå far illa. Tänk om vi kunde engagera oss det minsta i de som inte är så söta och som inte drabbas av så spektakulära händelser, utan som far illa i vardagen? Kanske inte lika kul förstås att reagera mot det, som mot en sådan spektakulär händelse som denna. Men jag tror inte att det finns något systemfel när det gäller den här typen av plågeri. Att hänga en stackars åsna i en fallskärm är nog inte så jättevanligt….

Aftonbladet

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s