Läran om livet

Var på en tillställning i lördags och fick en så härlig kommentar av en av mina vänner. En kommentar jag gärna förmedlar vidare. Vi pratade om lastningsproblem (se förra inlägget). Min vän har försökt sälja sina hästar, men har inte hittat någon köpare. Marknaden är tuff för den som vill sälja häst. Hon konstaterade att de fick vara kvar i hennes vård med orden:

– Det finns en mening med det. Jag ska tydligen ha hästar. Det måste vara en hel del om livet som jag inte lärt mig än. Det är därför de är kvar hos mig. Bättre lärare är svåra att finna.

Så kan vi också se på hästägande! 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s