Rapport från Öppna stalldagen!

Så har vi avverkat tre intensiva timmar med härliga barn, ungdomar och vuxna här på Lövslättens Hästklubb. Vi har ju haft öppet hus idag – i vackert men bitande kallt väder. Blåste gjorde det också. Det hindrade oss inte från att pyssla med hästar, frisera manar, borsta och stå i i stallet. Efter en lättare lunch kämpade vi också oss ut på ridbanan med härlige Hubert, Knasen och Sayonara. De lotsade runt alla våra härliga ryttare med den äran. Vilka hästar vi har – och vilka härliga besökare vi fick! Vilket härligt startskott till tisdagspyssel det blev! För nu kör vi vidare – varje tisdag mellan klockan 17 och 19.30.

Välkomna!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s