Dopinganklagelser mot storstjärna – inte det tristaste

Isabell Werth anses av Tyska Ridsportsförbundet vara skyldig till doping. Det handlar om att en häst som tävlats har haft spår av en mågsårsmedicin. Werth tillbakavisar anklagelserna och hävdar att kontaminering skett. Hon har nu överklagat domen.  Hur allt gått till egentligen är det nog bara Isabell och co som vet, men det bekymrar mig mindre. Det som bekymrar mig är den stora förekomsten av magsår hos tävlingshästar. Det är så ytterst onödigt, och sorgligt. För vilken pina det måste vara att behöva prestera med magsår……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s