Unik kommunikation mellan häst och ryttare

Vid en visning på Flyinge som jag bevistade en gång i tide berättade Peter Eriksson, denne sympatiske och glade hästälskare, om att rida in sig på en häst. Det handlade om en fransk hingst, och han berättade att det i början varit lite missar i kommunikationen. Men efter ett år hade han lärt sig ”snacka franska” med hästen, så att de förstod varandra. 

Ligger det något i hans påstående – att vi lär oss kommunicera med en häst? Visst gör det det. Och inte nog med det. Vi skapar dessutom en relation som bygger på en unik kommunikation mellan två individer, som lär sig förstå varandra allt bättre.  

Se bara här! 

Så om du tycker att du har en unik relation med din häst, att ni kan snacka med varandra som ingen annan kan – ja då har du troligen helt rätt! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s