Djurskydd i ett internationellt perspektiv

 

Ledsen att förstöra kvällen för er. Men jag har en liten undran. Vi skryter om att ha världens bästa djurskydd, ett djurskydd som är omdiskuterat i sig där det verkar som om vi silar mygg men sväljer kameler. Dessutom – importen av kött är fri- globalt. Det resulterar i att vi får detta i vår korv på mackan – fullt lagligt??? Nu kan vi snacka om att sila mygg och svälja dinosaurier….

Hästarna i videon nedan kommer från Latinamerika, ofta från USA från början.

Extrem varning för väldigt, väldigt starka bilder. Därav valet att länka, inte lägga in… Det här är tyvärr inte den enda videon som finns som dokumenterar detta. Och utöver det finns miljoner hästöden (och andra djuröden) som är minst lika vidriga och som hamnar i våra mössor, kläder och på våra tallrikar som vi slipper se. De är nätt förpackade i plast i flashiga butiken…

http://www.youtube.com/user/GAIAforanimalrights#p/u/0/DyaF65cPqQU

Annons

6 tankar om “Djurskydd i ett internationellt perspektiv

  1. Pingback: USA överger slaktförbudet « Busenkelt….

  2. Nej vi har ingen bra djurhållning i Sverige heller. Lantbrukets djur föredrar folk att glömma bort, de är ”bara mat”. Inte min tack å lov sen jag slutat äta kött. Sina hästar måste man ha kvar så länge man själv står på benen för man törs inte sälja dem i fruktan för deras vidare okända öden.
    Att det ska vara så svårt att få till ambulerande slakt!
    Törs inte se filmen då den antagligen etsar sig fast och spökar i all evinnerlighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s