Medicinen i brevlådan

Tidningen Ridsport skriver i veckan om att det numera går att få hem receptbelagda mediciner i brevlådan. Det är företaget Apovet AB som erbjuder tjänsten. Enligt uppgift ska det kosta 36 kronor att få medicinerna hemskickade och leverans ska ske dagen efter beställningen. Beställningen sker av veterinär.

Eftersom jag under senare tid fått fara till Apoteket (läs flera!) ett antal gånger, tycker jag att det här verkar toppen! Är det någon som provat och vet om det de facto fungerar också? Hästen kan ju inte vänta på medicinen om det är akut, så det där med leveranstiden är ju lite viktigt.

Referenser:

Tidningen Ridsport

Apovet

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s