Anders Eriksson-kurs i oktober

Så är det snart dags för kurs igen! Anders Eriksson, mästare i tömkörning och körning, ska lära ut tömkörningens ädla konst. Den 2-3 oktober är det som gäller och alla ni som är intresserade kan läsa mer om kursen, och se hur ni anmäler er på: Lilla Hästskolans webbsida.

Givetvis kommer jag att vara där. Fattas bara annat. Det är alltid lika kul att gå på kurs. Nya insikter kommer och det gäller att plocka russinen ur kakan! Har redan börjat träna lite på det där med att köra på töm igen, för jag inser ju nu att det var väldigt länge sedan jag gjorde detta i någon större utsträckning.

Open Mind-thinking, är det som gäller och som alltid – hundra procent här och nu!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s