Med hästen känner Petra Nielsen sig hel

Jag blir lite bortskämd med artiklar om hästens betydelse när jag läser Svenska Dagbladet. Det är smått fantastiskt, att kunna läsa om detta i en helt vanlig dagstridning. Nu senast är det en av mina favoritartister, Petra Nielsen, som berättar om hur hästarna lyckats komma över ett missbruk av alkohol – till stora delar tack vare hästarna.

Jag hade ingen aning om att Petra hade problem med spriten, eller att hon var hästnörd som jag. Jag kan relatera till mycket av det som skrivs i artikeln, och förstår nu än lite bättre varför jag gillar Petra så mycket!

Artikeln kan du läsa här

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s