Störst av allt är kärleken. — Kajsa Boström Dressyr

Kajsa Boström har så kloka tankar, om god ridning. Men så delar hon också det som gör att jag gör det jag gör – för att jag verkligen, verkligen älskar hästar. Hästvärlden behöver fler Kajsor – i alla storlekar…. ❤

Hästar är Guds gåva till människan. Tror du inte på Gud är det någon annan högre makt som givit oss detta fantastiska djur. Jag valde mitt jobb av en enda anledning, jag älskar hästar. Så enkelt är det. Just idag har det varit riktigt roligt på jobbet så här första dagen efter semestern. Glada, träningssugna […]

via Störst av allt är kärleken. — Kajsa Boström Dressyr

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s