#visparkarbakut – hästsportens #metoo

Äntligen! Nu är #visparkarbakut igång! Det är ridsportens svar på #metoo, ett uppror och upprop som jag personligen tror kommer vända upp och ner på en hel del idag och framöver. Det här är stort. Det här är viktigt. Aldrig någonsin har så få känt sig så ensamma, så många känt att de haft stöd att berätta och så många slutit upp sida vid sida för att säga – det räcker nu! Det är dags för jämställdhet på allvar – i vardagen. Det är dags att sätta stopp för sexuella trakasserier, våldtäkter, maktmissbruk och inte minst diskriminering och förtryck.

Det är dags att vi alla står upp för våra, och varandras, rättigheter. Vi är många på samma sida, många som inte accepterar. Tillsammans är vi starka.

här hittar du mer om uppropet!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s