Valegro och Dujardin gör det igen

Så har Valegro och Charlotte Dujardin gått och blivit historiska. OS-vinnare, VM- vinnare och nu allra senast VärldsCupsvinnare. Och det med ÄNNU ett världsrekord. Paret är oövervinnliga och hästen utstrålar en sådan självsäkerhet och sådant lugn att andra hästar ser ut som nervösa och stela nickedockor i jämförelse. Det roliga är också att ekipaget fick ett WildCard till finalen, då de inte deltagit i tillräckligt många deltävlingar för att kvala på egen hand (säkert ett medvetet val för att inte slita på hästen). Det här är god ridning med häst i balans. Det är bara att erkänna – jag blir lite tårögd av att se dem…..

Mer om Charlottes och Valegros framgångar kan du läsa om här:

http://horsetalk.co.nz/2014/04/20/new-world-record-charlotte-valegro/ och på typ en halv miljon andra platser på nätet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s