Djur förstår minsann ett nej

Läste något riktigt klokt på Facebook häromdagen. Det handlade om den mycket omdiskuterade rättegången där en ung tjej ansågs sig våldtagen, men där de unga männen (ett antal) friats för att hon inte ansetts vara i ett hjälplöst tillstånd. Ni har säkert läst om det- om inte läs här. Det som var så klokt med inlägget var den enkla (bittra) sanningen att människor har svårt att begriåa ett nej – men djuren fixar det! Hon visade upp en bild på den egna voffen stirrandes på en korvbit. Manisk på mat som han var fanns bara en sak i hans sinne – korvbiten. Men han tog den inte. Av den enkla anledningen att matte sa nej. Mina voffar är likadana. De tar inte något om jag säger nej, hur gärna de än vill……. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s