Föl är guds gåva

Sitter fortfarande och väntar på mitt efterlängtade föl. Det har gått över tiden, men det fantastiska livet gör som det vill. Hon (det SKA bli en hon) är efterlängtad och för henne kommer det att bli ett gott liv. Det är min uppgift och mitt löfte att se till att det blir så och det tänker jag hålla. Nej – jag är inte en person som kan sälja en häst hur som helst…. För mig är ett föl ett makalöst under! Allt liv är och det är värt att respekteras och vördas. Vilket enormt ansvar det är, att styra över någons liv. Det är min syn…. och vissa andras – men inte allas…

Det här ramlade in i min brevlåda när jag vakade häromnatten. Stora tunga tårar faller för de föl som inte har någon som månar om dem. Och vet ni vad – det gäller även andra knattar – alla knattar – människobarn, kalvar, björnungar och annat – som behöver sin mor men inte får ha dem kvar för att människor visar upp sitt grymma ansikte. Dags att göra en insats för världens framtid? Join the cause .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s