En läroprocess

Den här lille killen och hans häst Ed, har under några år varit en riktig hit i sociala medier. Det är mest den sista videon jag delar här som fått uppmärksamhet, och många har undrat över den. Men det föräldrarna vill visa är att de haft en underbar läromästare till ponny för sin son Ed – och de två har lärt varandra mycket. De har haft skoj ihop och om man ser till den största delen har allt varit toppen. I den här videon visas en liten underbar kille med sin lilla fina häst – och det är stor kärlek och massor av skoj! Så härliga! ❤ :

 

Men det är ju klart -fler tittar på felen. Och visst fanken blir det fel när vi rider. Och det vi publicerar är oftast det som blir rätt – såklart. Vi vill synas i vacker dager. Nu kanske jag inte haft en häst som hittar på fullt så mycket som Ed. Men jag har nog heller inte ryttarens fantastiska tålamod med allt som ibland går knas, så det är väl tur det. här är när det går lite mindre bra. Och betänk att killen är 6 år! Men hans tålamod och kärlek till hästen gav också alla fantastiska stunder – om han inte haft det hade det nog mest sett ut så här, men det gjorde det ju verkligen inte:

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s